Handleiding WB60S

Het horloge kan pas goed werken als deze goed is ingesteld. Hieronder kunt u alle handleidingen downloaden van Wiesba WB60S. In de handleiding wordt onder andere behandeld hoe de SOS-Knop moeten worden ingesteld. Daarnaast staat er in de gebruiksaanwijzing ook een uitleg voor het verwijderen en plaatsen van de simkaart. Ook de werking en betekenis van de knoppen op de SOS-Knop worden uitgelegd in de beschikbare handleidingen. De handleidingen voor de meegeleverde simkaart van KPN, wanneer u deze wil vervangen een andere provider.

Komt u er niet uit of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt een mail sturen naar verkoop@wiesba.nl. Ook kunnen wij, voor een kleine vergoeding, uw smartwatch volledig voor u instellen. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Downloads voor WB60S

De WB60S SOS-Knop is op twee manieren in te stellen. U kunt sms-berichten sturen naar het telefoonnummer van de simkaart in uw tracker of gebruik maken van software op uw computer. Hieronder leest u meer over deze twee manieren. Daarnaast vindt u de handleidingen en downloads die nodig zijn voor elke manier van instellen.