Levertijd en verzendkosten

Wij behandelen uw bestelling zorgvuldig en doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen uw bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen u dan informeren via een e-mail. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op www.gpssmartwatch.nl zijn inclusief verzendkosten.

 Wij verzenden gratis naar:

  • Nederland
  • België

Uw bestelling wordt verzonden via DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 21:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Raadpleeg de website van DHL voor een afleverindicatietijd. Wij hebben hier geen invloed op.

DHL houd u via de e-mail op de hoogte inzake de afleverstatus van uw bestelling.

Schade aan het pakket

Controleer bij de aflevering of er schade is aan uw pakket. Bijvoorbeeld een scheur in de verpakking, of een grote deuk in de doos. Twijfelt u? Neem het pakket dan niet aan, en weiger de zending. Het pakket gaat dan automatisch retour naar ons voor controle.

GPS Smartwatch | Handelsonderneming van:

Wiesba
T.a.v. Verkoop

Nansenstraat 36
3902 KG Veenendaal

E-mail: verkoop@gpssmartwatch.nl

KVK Nummer : 86538926
BTW nr: NL002819476B86