Naar inhoud
Zoeken openen
0

Je winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Installatie uitleg GPS Smartwatch WB32A


STAP 1
PLAATS DE SIMKAART IN HET GPS HORLOGE

 1. Trek via de zijkant de simkaart houder eruit
 2. Plaats de simkaart in de houder
 3. Plaats de simkaart houder met simkaart terug in het horloge

Als het horloge aan stond tijden het inbrengen van de simkaart dan dient u het horloge opnieuw op te starten.

* Opnieuw starten horloge
Ga naar instellingen op het horloge - >scroll naar onder -> tot aan opnieuw starten. Tijdens het opnieuw starten van het horloge zal het horloge de gegevens verwerken en dan kan het horloge gebruikt worden.

STAP 2
ACTIVEER DE MEEGELEVERDE SIMKAART VAN LEBARA

 • Plaats de simkaart in uw horloge en zet het horloge aan

  Als het horloge al aan stond, graag even uitschakelen via: Ga naar instellingen op het horloge -> scroll naar beneden en druk op opnieuw starten

 • Activeer de simkaart door te bellen naar 1244

  Volg hier de aangegeven stappen voor de taal en geef dit aan. Hang daarna weer op, u hoeft hier niks te doen met opwaarderen, dat komt in de volgende stap naar voren via een MyLebara account.

  Na deze stappen is de simkaart geactiveerd!

LET OP
Om het GPS Horloge gebruiksklaar te maken is het nodig om een SIM-kaart te installeren met bel- en internet-tegoed. Met deze Simkaart kan het horloge de GPS track versturen en kan van en naar het horloge gebeld worden. Standaard leveren wij een promotie simkaart van Lebara (NL) met een Nederlands Mobiel telefoonnummer (+316). Deze SIM-kaart zou u als klant ook goed kunnen gebruiken in België.

Voor België adviseren wij echter primair gebruik te maken van een provider als Proximus met uitstekende dekking in geheel België en lage tarieven voor bellen in België. Deze Belgische SIM-kaart wordt niet meegeleverd, maar kunt u overal eenvoudig verkrijgen in de winkels. Ook Telenet zouden wij aanraden.

STAP 3
ZET EEN TEGOED OP DE SIMKAART

 • Download MyLebera app in de App Store/Playstore op uw smartphone
 • Open de app en maak een account aan
 • Uw verificatie SMS zal gestuurd worden naar de simkaart van Lebara in uw horloge, deze kunt u vinden door de volgende stappen:
  Begin scherm met de klok -> veeg naar links, dan komt u op het scherm met de blauwe klok -> veeg daarna van boven naar beneden met uw vinger op het scherm en dan ziet u daar de notificaties, oftewel de SMS.
 • Ga naar het menu rechtsboven
 • Selecteer ‘opwaarderen & bundels’
 • Kies vervolgens voor ‘opwaarderen’ van All in Bundel en het gewenste bedrag. Voor NL is de beste bundel "All in NL van € 10,00", buiten NL is de beste bundel "All in International van € 15,00". Het bedrag dat u aangeeft is bij Lebara altijd voor 30 dagen geldig.

  De DATA is nodig voor de communicatie tussen de app en het horloge, daarnaast voor het bepalen van de GPS locatie.

  Hierdoor is het soms ook voordelig om een abonnement te nemen bij een andere provider in NL of BE. Elke gewenste provider is werkzaam in het GPS Smartwatch
STAP 4

DOWNLOAD DE APPLICATIE OP UW MOBIEL

  • Scan de QR-Code voor de APP met de camera van uw telefoon of download het programma “SeTracker2” via de Appstore (iOS) of Playstore (Android)
  • Open de applicatie en zet de taal op Nederlands en area op Europa en Afrika
  • Registreer met een e-mailaccount
   Let op, gebruik met het maken van een wachtwoord alleen letters en cijfers, voorbeeld: WachtWoord12
 • Ga naar het menu op het horloge -> naar de optie “QR-Code” -> Reg. code (registratie code) -> Scan de QR-Code met de applicatie op uw telefoon om het horloge te koppelen of via het label dat bevestigd zit aan het horloge.

  Mocht het scannen niet lukken kunt u de code handmatig invoeren. De Smartwatch is nu gekoppeld aan de app.

 • Belangrijk om te weten is dat u na wijzigingen in de instellingen, altijd het horloge even een herstart moet geven om de gegevens te laten verwerken.