Installatie uitleg GPS Smartwatch WB5

Lees voor het gebruik van dit product de handleiding aandachtig voor een correcte installatie en snel gebruik.

Onderhoud

Uw Smartwatch heeft een bijzonder ontwerp en bestaat uit kwetsbare onderdelen. U dient het daarom voorzichtig te behandelen. Hieronder geven wij u een aantal suggesties zodat u het horloge jarenlang met veel plezier kunt gebruiken. Raak het scherm niet aan met zware voorwerpen die het scherm kunnen beschadigen en zorg ervoor dat het scherm schoon blijft. Gebruik het product niet als het beschadigd is. Het is normaal dat het scherm traag reageert wanneer het horloge is blootgesteld aan lage temperaturen. Ga bedachtzaam met het horloge om. Ondanks dat het horloge stoot en slagvast ontworpen is kan het niet iedere extreme situatie doorstaan. Let erop dat er geen water in het apparaat kan binnendringen. Als dat toch gebeurt, en het horloge niet meer werkt, dan valt dit niet onder de standaardgarantie. Zorg ervoor dat het horloge droog blijft en dat het niet wordt blootgesteld aan regen, vocht en bijtende vloeistoffen. Gebruik en bewaar het horloge niet op stoffige plaatsen om beschadiging van de onderdelen te voorkomen. Stel het product niet bloot aan een warme omgeving. Hoge temperaturen verkorten de levensduur van het elektronische circuit. Stel het product ook niet bloot aan te koude omgevingen. Door condensvorming kunnen het product en het elektronische circuit beschadigen. Misbruik het product niet door ermee te gooien of te slaan waardoor het beschadigd kan raken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bijtende bestanddelen om de Smartwatch mee schoon te maken. Maak het product schoon met een zachte doek. Als uw product of een van de accessoires niet goed werkt, laat het dan repareren.

Welke telefoon provider moet ik kiezen?
Onze GPS smartwatches voor kinderen werken met alle providers zoals KPN, Lebara en Vodafone.

Welke provider, simkaart moet ik gebruiken in België?
Onze GPS smartwatches werken ook gewoon in België. Gebruik altijd een Proximus Pay & Go herlaadkaart. 

Gebruik geen Base of Telenet.

Ik heb een herlaadkaart van Orange, Base of Telenet. Kan dit ook?
Nee, deze providers wordt niet ondersteund door GPS smartwatches.

STAP 1

Plaats de simkaart in de Smartwatch

 1. Open via de onderkant van de smartwatch (onder de batterij) de simkaart 
 2. Plaats de NANO SIM in het SIM slot met connectoren naar boven.
 3. Klik de simkaart houder met simkaart terug in het horloge  Tip; Verschijnt "G" en u kunt met de smartwatch bellen, dan heeft u SIM goed geplaatst.
  Let op; bevestiging dient goed te gebeuren i.v.m. waterdichtheid.

Als het horloge aan stond tijden het inbrengen van de simkaart dan dient u het horloge opnieuw op te starten.

* Opnieuw starten horloge
AAN/UIT: Houd aan/uit knop ingedrukt-> tot aan opnieuw starten. Tijdens het opnieuw starten van het horloge zal het horloge de gegevens verwerken en dan kan het horloge gebruikt worden.

LET OP
Om het GPS Horloge gebruiksklaar te maken is het nodig om een SIM-kaart te installeren met bel- en internet-tegoed. Met deze Simkaart kan het horloge de GPS track versturen en kan van en naar het horloge gebeld worden. 

STAP 2

Download de applicatie op uw telefoon

 • Scan de QR-Code met de camera van uw telefoon of download het programma 'Aladeng-applicatie' via de Appstore (iOS) of Playstore (Android)
          

        TIP:
 U kunt de Aladeng App ook installeren op uw tablet

 • Allereerst dient u een account aan te maken. 
 • Registreer met een e-mailaccount
  Let op, gebruik met het maken van een wachtwoord alleen letters en cijfers, voorbeeld: WachtWoord12

Registreer in de eerste venster het telefoonnummer.
Typ in het tweede veld de gewenste gebruikersnaam.

In het derde veld voer je de wachtwoord en in het derde veld bevestig je de wachtwoord.

Zodra de vorige stap is voltooid, wordt het venster geopend om het smartwatch te koppelen aan het account dat u zojuist hebt gemaakt. Selecteer "bind with a watch"

 

Zodra u het "bind with a watch" selecteert heeft, wordt de QR-scanner
automatisch geopend. Open de smartwatch en selecteer het
QR code-pictogram. De QR code van het smartwatch wordt geopend.

STAP 3

Scan met de QR-codescanner van uw mobiel de QR-code van het
smartwatch om de verbinding te voltooien.

Als de verbinding niet automatisch tot stand komt, selecteer dan handmatig verbinden op de mobiel, raak het scherm van het horloge aan en gebruik de codes die op het scherm verschijnen.

De Smartwatch is nu gekoppeld aan de app.

Belangrijk om te weten is dat u na wijzigingen in de instellingen, altijd het horloge even een herstart moet geven om de gegevens te laten verwerken.

Disclamer app:
De Aladeng App wordt door externe partijen geleverd en onderhouden. GPS Smartwatch heeft op geen enkele wijze invloed op de werking van de app. Ook is GPS Smartwatch op geen enkele manier verantwoordelijk het functioneren van de app. We kunnen enkel informatie inwinnen over de app bij de makers voor u.