5 redenen om een GPS horloge voor je kind aan te schaffen

5 redenen om een GPS horloge voor je kind aan te schaffen

Vroeger was het leven simpel. De kinderen speelden gewoon buiten en er waren nog niet zoveel gevaren als tegenwoordig. Maar daar is een oplossing voor: een gps horloge. Redenen om een GPS horloge voor je kind aan te schaffen kunnen zijn:

1.Weet altijd waar je kind is

Heeft de kinderhorloge smartwatch een GPS functie? Dan zie zie je op de bijbehorende app precies waar je kind is. Een kinder smartwatch met ingebouwde GPS is bijvoorbeeld handig wanneer jij thuis bent en je kind buiten aan het spelen is. Of wanneer je kind zelf naar huis mag lopen vanaf school. Zo weet jij de exacte locatie van je kind, zonder dat je de hele tijd in de buurt bent.
Mag je kind niet te ver buiten spelen? Bij verschillende gps horloges voor je kind, ontvang je een seintje op je telefoon zodra je kind een bepaald gebied verlaat. Dit gebied stel je zelf in op de bijbehorende app op je telefoon.

2. Je kind kan je een SOS bericht sturen

Onze horloges zijn voorzien van een SOS functie. Zo kan je kind heel eenvoudig in geval van nood een berichtje naar zijn ouders sturen. Je kind drukt op deze knop en jij ontvangt direct een berichtje met zijn locatie erbij. Stel je kind is gevallen, dan is dit wel een fijne oplossing.

3. Je kind is altijd bereikbaar

Wanneer een kinder smartwatch een simkaart heeft, kan je kind met de smartwatch bellen zonder dat hij een telefoon op zak hoeft te hebben. Kinderen kunnen ook sms berichtjes of foto's naar elkaar versturen via de smartwatch. Jij stelt in van wie je kind berichtjes en belletjes mag ontvangen. Hij kan dus niet zomaar van vreemde mensen berichtjes krijgen, zo blijft je kind veilig. Verschillende kinder smartwatches hebben een SOS knop. Wanneer je kind in nood is en op de knop drukt, belt het horloge naar 3 vooraf ingestelde nummers totdat er iemand opneemt.

4. Je kunt videobellen met je kind

Het is niet alleen handig en leuk om de locatie van je kind te zien, maar het is nog leuker als je je kind zelf ook kunt zien! Met de ingebouwde camera van het onze GPS kinderhorloges kun je altijd gezellig videobellen met je kind, waar die ook is. Zo kun je ook zien wie er allemaal in de buurt is.

5. Stimuleer beweging

Met verschillende kids smartwatches of kinder GPS horloges moedig je je kinderen op een speelse manier aan om te bewegen. Stel het het aantal stappen in dat je kind op een dag moet zetten. Als beloning ga je bijvoorbeeld een level hoger of ontvang je muntjes voor spelletjes. Op de bijbehorende app op je telefoon houd jij de activiteiten van je kind bij. Zo weet jij of je jouw kind nog moet stimuleren voor een blokje om.

Volgende lezen

Gps smartwatch voor kinderen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.