Activiteiten GPS Smartwatch voor kinderen

Gps smartwatch voor kinderen

Voor welke activiteiten heb je een kinderhorloge GPS nodig?

Een GPS kinderhorloge koop je natuurlijk met één intentie: de veiligheid van je kind verhogen. Voortaan een gerust gevoel als je kind gaat buitenspelen. Via je smartphone kan je namelijk zien waar je kind is. Het horloge werkt door middel van GPS waarmee een locatie kan worden bepaald. Ook is het GPS horloge voorzien van een simkaart waardoor gegevens uitgestuurd kunnen worden. Dit betekent dat als je kind buiten is en jij niet in de buurt bent, je via je smartphone kan zien waar je kind is.

School

Er komt een moment dat je je kind lekker zelfstandig naar school wilt laten gaan. Maar toch hou je het liefst altijd een oogje in het zeil. Een telefoon is net wat te overdreven en duur om aan je kind cadeau te doen, dus hier is een GPS kinderhorloge de ideale oplossing. Ben je benieuwd of je kind school al verlaten heeft? Dan check je toch gewoon even de locatie?

Buitenspelen

Een activiteit waar een de gps tracker altijd goed van pas komt is als je kind lekker naar buiten gaat. Het liefst laat je je kind niet altijd alleen naar buiten gaan, maar om elke keer mee te gaan komt ook niet goed uit. Wil je even zien wat voor zandkasteel je kind in de zandbak gemaakt heeft? Één klik op de knop en je kan videobellen.

Sporten

Bijna elke ouder vindt het leuk als hun kind lekker wilt gaan sporten. Maar je zal niet altijd de tijd hebben om mee te gaan. Een vinger aan de pols houden is dan erg belangrijk. Met onze GPS horloges kind houd je een oogje in het zeil terwijl je kind wel de vrijheid ervaart en lekker kan gaan voetballen of hockeyen. En vraag je je af of je kind wel heeft bewogen? Met één blik in de app kun je zo de stappen bijhouden.

Op Vakantie

Op vakantie wordt een GPS Kinderhorloge ook veel gebruikt. De Wiesba  GPS Smartwatch werkt in heel Europa. Stel dat u op vakantie naar het buitenland gaat waar u beiden de omgeving nog niet goed kent. Dan gebruikt u een GPS horloge zodat u altijd in contact bent met elkaar. Een prettig gevoel voor u als ouder, maar ook fijn voor het kind. Hij of zij weet dat als er iets is, papa en mama altijd dichtbij zijn.

Logeren

Je kent het vast wel, je kind vraag aan je of die mag gaan logeren bij zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes. Het is natuurlijk hartstikke goed dat je kind er lekker op uit wilt gaan. Maar toch wil je altijd wel stiekem mee kunnen kijken of alles goed gaat. Ook hier komt Wiesba erg van pas. Je bent niet afhankelijk van de ouders van waar je kindje gaat logeren om even contact te krijgen, je kunt gewoon zelf de locatie checken en eventjes videobellen.

Te laat thuis

U heeft afgesproken dat uw zoon of dochter om 17:00 uur thuis moet zijn. Dit gaat meestal goed. Maar…. het is 17:15 uur en uw kind is nog steeds niet thuis. Normaal gesproken gaat u nu waarschijnlijk buiten op zoek of u neemt contact op met de buren of vrienden waar uw kind zou kunnen zijn. Met een kind GPS horloge om de pols bekijkt u in de app waar uw kind is. Vervolgens belt u naar uw kind en vraagt wat er aan de hand is en vraagt om naar huis te komen. Dit scheelt u veel tijd en moeite, maar vooral de ongerustheid wordt snel weggenomen.

Kind kan contact maken  

Veel jongere kinderen hebben nog geen mobiele telefoon. Zeker voor deze doelgroep is een GPS kinderhorloge een uitkomst. Want stel dat er iets aan de hand is; uw kind is gevallen of wil wat vragen. Dan drukt hij of zij op de SOS-knop van het GPS horloge en u als ouder krijgt direct een SOS-bericht binnen. Vervolgens kunt u actie ondernemen.

Verder weg uit de buurt  

U kunt bij Wiesba GPS Kinderhorloge zones instellen. Bijvoorbeeld een zone rondom school, opa of oma, de speeltuin of wat u maar wilt aanmerken als zone. Stel dat u een zone om school instelt, krijgt u bericht als uw kind binnen of buiten deze zone komt.  
 
En laten we afsluiten met de meest voor de hand liggende reden om een horloge te dragen; de tijd. Op GPS horloges wordt de tijd meestal digitaal weergegeven en op deze manier weet uw kind altijd hoe laat het is.

We hopen u hiermee een beeld te hebben gegeven van enkele praktijkvoorbeelden waarin het gebruik van een GPS kinderhorloge prettig kan zijn.  

Volgende lezen

Gps smartwatch voor kinderen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.