Wat kost het allemaal

GPS Smartwatches werken met een simkaart. Bij voorkeur adviseren wij KPN of Vodafone. Waarom dan KPN of Vodafone? Deze providers hebben simpelweg het beste GSM en data netwerk in Nederland en heel Europa. Onze 4G GPS kinderhorloges hebben een simkaart nodig om te kunnen functioneren. Op de simkaart moeten aanwezig zijn:

  1. Belminuten   ( Om met het horloge te bellen, en gebeld te worden )
  2. Data/Internet  ( Om de GPS positionering te laten werken, en alle overige functies zoals videobellen, foto's etc. te gebruiken )

Gemiddeld verbruikt een 4G GPS kindersmartwatch 50 tot 100mb per maand aan data/internet. Het belverbruik is een persoonlijke aangelegenheid. 

Koop dus geen simkaart met 5GB per maand aan data/internet, want dit is zinloos. U gooit dan een hoop data/internet weg iedere maand. Een prepaid simkaart is om mee te beginnen de beste keuze. Belt u kind erg veel met het horloge, dan kunt u overwegen om een abonnement i.c.m. databundel aan te schaffen. Echter start met een prepaid van KPN, gewoon om alles te ontdekken, en het verbruik te monitoren.

EUROPESE WERKING | IDEAAL VOOR OP VAKANTIE!

Al onze GPS trackers en GPS kinderhorloges werken door heel Europa. Je kun het GPS horloge dus altijd meenemen naar het buitenland. Check voordat je vertrekt wel even of je simkaart wel geschikt is voor werking in het buitenland. Voor de rest werkt alles precies hetzelfde.